Penningstinn turnering med fotbollsmatch i pris

I maj kör Betsafe inte mindre än fyra omfattande casinoturneringar med mängder av riktigt läckra priser i potten. Mellan 8-14 juli arrangerar Betsafe en ”Välj ditt pris”-turnering där du har chansen att plocka hem några riktiga dyrgripar till elektronik samt en VIP-resa till en fotbollsmatch i Premier League nästa år. Insättningar för att delta kan göras med alla vanliga kreditkort. Läs mer om det här: https://bäst-kreditkort.se. Även andra metoder går att använda som Trustly, Paypal m.m.

Spela på EggOMatic eller Fruit Shop

EggOMaticTävlingsperioden pågår mellan 8-14 juli (måndag-söndag) och det är videoslottarna EggOMatic och Fruit Shop som är i centrum. För att delta i turneringen behöver du bara spela 20 snurr på något av spelen och hålla tummarna för att du får den högsta genomsnittliga vinsten i relation till insatsen. Det spelar alltså ingen roll vilken insats du spelar med, även om båda spelen premierar högre insatser. Du kan spela hur många 20-rundors spelsessioner du vill för att öka dina chanser att plocka hem en hög genomsnittlig vinst och vara med i fajten om följande finfina priser. Du väljer själv vilket av priserna du vill vinna.

1. VIP-resa till Premier League alternativt en MacBook Pro 15 tum
2-3. 3D Hemmabio LG 9.1″ alternativt iPad Retina 128 GB
4-6. Wii U spelkonsol alternativt Canon kamera 1100D SLR
7-10. 150 euro i kontanter

Yttre rymden-turnering

Ännu en ny turnering på Betsafe. Två av Betsafes turneringar under juli är avklarade och nu är det dags för nummer tre. Den här turneringen går under namnet ”€10 000-turnering i yttre rymden” och, översatt till ren svenska, handlar den om att det finns totalt 10 000 euro i potten och att det är spel på Starburst och Space Wars som gäller om du vill kvalificera dig för chans att vinna.

Det är de tio spelarna med det bästa resultatet som får dela på prispotten. Vinnaren går hem med hela 5000 euro. Det är den högsta nettovinsten över 20 raka snurr på antingen Starburst eller Space Wars som gäller.