Hitta bollen hos Betsson och vinn stort

Ett enda klick kan ge 250 000 kr i rena pengar i Betssons senaste kampanj med fotboll i fokus.

Grunderna i kampanjen kunde inte vara enklare. Betsson har låtit fem fotbollstokiga herrar spela lite skön strandfotboll och tagit kort på dem. På ett av fotografierna har Betsson dock suddat ut bollen. Din uppgift är så klart att hitta den!

Du får en gissning för varje 500 kr du sätter in på ditt spelkonto. Insättningen måste uppgå till minst 500 kr, vilket gör att exempelvis två insättningar på 250 kr vardera inte räknas som kvalificerande. Dessutom kan du bara få en gissning per dag.

När du har gjort en kvalificerande insättning ska du navigera dig fram till kampanjsidan och där klicka på den plats på bilden där du tror att bollen befinner sig. Sedan är det bara att registrera gissningen och hoppas på turen. Om du har tänkt att delta i gissningsleken flera gånger gör du klokt i att klicka på knappen ”Spara gissning” så att du inte riskerar att gissa på samma koordinater ytterligare en gång.

Om du prickar bollen med din gissning, eller är den spelare som kommer närmast avståndsmässigt, vinner du 250 000 kr.

Viktigt att notera är att den eller de insättningar du gör måste omsättas minst en gång under kampanjtiden (fram till 13 maj) för att du ska kunna lägga vantarna på vinsten.

Denna kampanj är kanske inte någon man jagar aktivt, men om du ändå har tänkt att göra en eller ett par insättningar är ju deltagandet gratis och något som är gratis och dessutom kan ge riktiga storvinster är som bekant godare än gott!

Betsson