Betsson lanserar två nya klassiker med jackpott

I dagarna har Betsson kompletterat sin avdelning ”Betssons klassiker” (du vet de spel som bjuder på progressiva jackpottar unika för Betsson och andra online casinon i Betsson-sfären) med två ytterligare slots. Nu finns totalt nio jackpottspel att prova på för chansen att vinna någon av de tre jackpottarna Mersmak, Vardagslyx eller Drömchansen.

Oily Business

För sina sina jackpottspel har Betsson valt klassiska teman såsom spargrisar, vilda västern, klassiska fruktmaskiner, med mera. Med det senaste tillskottet har man gjort ett undantag. Nya Oily Business handlar nämligen om oljeindustrin (!). Symbolerna föreställer oljeriggar, aktiekursdiagram, oljefat och oljetankers, med mera.

Spelet har vilda symboler, scatters och ett bonusspel som belönar dig med free spins med extra vilda symboler på hjulen. I bonusrundan ska du först välja ett av fem borrområden för att se hur många gratissnurr du kommer att få. Sedan väljer du en av fem oljeplattformar för att se med vilken multiplikator gratissnurren kommer att spelas.

Spin & Win

Spin & Win är en mer klassisk automat med traditionella symboler. Temat är en gameshow där, passande nog, ett lyckohjul är i centrum. Hela idén med alla slots i avdelningen Betssons Klassiker är ju att du ska försöka komma till jackpotthjulen.

Spin & Win har inga vilda symboler men väl två scattersymboler som var och en aktiverar en separat bonusfunktion. Tre eller fler TV-värdinnor aktiverar ett bonusspel där du ska välja en av tre lådor för att avtäcka en bonusvinst. Tre eller fler logosymboler aktiverar lyckohjulsspelet. Här får du snurra och samla vinster tills dess att hjulet stannar på ett ”X”.

Spela Betssons Klassiker gratis varje dag

Betsson erbjuder dig som medlem ett antal free spins på en av sina klassiker varje matchdag under fotbollscupen. Det är nämligen så att det ligger 5 free spins och väntar på dig på den för dagen utvalda automaten i varje halvtidspaus. Sammanlagt blir det en hel del gratissnurr!