Dagens freespin hos Unibet

Unibet har ett casino som delar ut frikostigt med freespin. Varje gång en ny videoslot lanseras brukar spelarna få testa det med några freespin. Men utöver det har de även en fotbollskampanj som betyder att spelarna kan se fram emot freespin varje måndag.

Få 14 freespin

Unibets fotbollskampanj går ut på att de delar ut freespin varje måndag klockan 12. Hur många freespin som delas ut beror på hur många mål som svenska spelare gjort i de största internationella fotbollsligorna under helgen. Tack vare att Zlatan och Armenteros gjorde två, Avdic ett mål och att både AIK samt HIF gjorde mål i sina matcher i Europa League blir dagens utdelning 14 freespin.

Månadens spel

Under hela november månad är det videosloten Jack and The Beanstalk som är i fokus för freespin. Öppna spelet och dessa gratisspin kommer automatiskt att starta. De är aktiva mellan 12.00 och 23:59 idag och eventuella vinster räknas som bonus. Bonusen måste omsättas 25 gånger inom 30 dagar. I annat fall förfaller den.

Ny månad – Nytt spel

Varje månad byter Unibet ut det spel som veckans freespin delas ut på.
I december kan spelarna se fram emot freespin på Starburst. En mycket populär videoslot med funktionen ”Win both ways”.

I Januari är det Victorious som går att spela gratis. Ett spel med tema från den vinnande krigståg som romarna genomförde. Spela det och säg som romarna, Veni Vidi Vici dvs Jag kom, Jag såg, Jag segrade.

Februari är det blodsugande vampyrer som delar ut vinster i BloodSuckers.

Även Mars har ett tema med obehagliga figurer i spelet Devils Delight.

I April är det dags att få freespin på spelet med Mega Jackpottar dvs Mega Fortune.

Hela fotbollssäsongen avslutas i Maj och den sista videoslot som spelarna får testa på i denna kampanj blir Wild Rockets.