Unikt free spins-erbjudande på Unibet

Unibet Casino har räknat ner dagarna till fotboll med en hel del trevliga erbjudanden och festligheterna är inte slut bara för att fotboll drar igång. Snarare tvärtom. Bland annat har Unibet precis sjösatt en free spins-kampanj genom vilken du kan få ett antal free spins nästan varje dag om vissa utvalda spelare gör bra ifrån sig på planen.

Unibet har valt ut en drömelva för turneringen i Brasilien och för varje mål utespelarna gör och för varje nolla målvakten håller vinner du free spins på Gonzo’s Quest. Det är onekligen en lite udda kampanj, men för dig som är medlem på Unibet är det bara att tacka och ta emot.

Laguppställningen

  • Målvakt: Igor Akinfeev, Ryssland (du får 5 free spins om han håller nollan)
  • Backar: Leighton Baines, England; Gerard Piqué, Spanien; Philipp Lahm, Tyskland (du får 10 free spins för varje mål dessa herrar gör)
  • Mittfältare: Arjen Robben, Holland; Eden Hazard, Belgien; Yaya Touré, Elfenbenskusten; Neymar, Brasilien (5 free spins för varje mål)
  • Anfallare: Leo Messi, Argentina; Luis Suárez, Uruguay; Cristiano Ronaldo, Portugal (3 free spins)

Om du är lite bevandrad i fotboll kan du ganska snabbt se att det är fyra mycket målfarliga mittfältare (några är väl egentligen till och med anfallare?) som Unibet har valt ut!

Om laget samlar in free spins åt dig kan du spela gratissnurren från kl. 12 dagen efter matchen.